Over ons

Bij Vi Balteum combineren we het rijke maritieme erfgoed van Lemmer met moderne elegantie om mode voor iedereen leuk en toegankelijk te maken. Onze toewijding om u te helpen uzelf uit te drukken door middel van mode en er op uw best uit te zien, blijft de kern van ons merk. Met onze innovatieve producten kunt u elke look uw eigen look geven, of u nu op zoek bent naar een informeel uitje of een formele zakelijke bijeenkomst. Wij stellen u in staat zich te kleden afhankelijk van de situatie, waarbij u de verschillende kanten van uw persoonlijkheid laat zien.

Onze nieuwe branding, geworteld in de maritieme tradities van Lemmer, brengt deze invloeden op de voorgrond en viert de avontuurlijke geest en tijdloze verfijning van onze oorsprong. Opgericht in Lemmer , halen we voortdurend inspiratie uit de pittoreske haven en levendige watersportcultuur. Naarmate we verder komen, zijn we verheugd om nieuwe, op watersport geïnspireerde producten te introduceren die dit erfgoed weerspiegelen, ontworpen voor degenen die stijl waarderen, zowel op als naast het water.

Naast onze toewijding aan mode, willen we bijdragen aan de professionele ontwikkeling van jonge individuen. Wij geloven in de kracht van formele kleding en de impact die dit kan hebben op iemands zelfvertrouwen en succes. Om deze overtuiging verder te versterken, zijn we van plan netwerkevenementen te organiseren onder het merk Vi Balteum. Door contact te maken met gelijkgestemde individuen kunnen we een sterke gemeenschap creëren die elkaar ondersteunt en versterkt.

Ga met ons mee op onze missie en word onderdeel van de Vi Balteum-gemeenschap. Laten we samen de kracht van mode omarmen, onze individualiteit uitdrukken en een statement maken in de wereld.

Hartelijke groeten,

Het Vi Balteum-team